2016 m. kovo 11 d., penktadienis

Rekonstrukcinis projektas

   Kadangi su statybų pradžia neskubame, tai architektų irgi neskubinome, todėl galutinį namo projekto variantą gavome tik lapkričio mėnesį. Na, ir architektai matyt norėjo viską atlikti gerai - porą kartų važiavo į namą jo matuoti ir pan. Galutiniu variantu likome patenkinti. O kadangi dar pavyko "nusiderėti" 500 eurų, tai pasitenkinimo lygį tik padidino. Nors tokios ten ir derybos buvo - tiesiog pašnekėjome su architektu, kad ėjome šiek tiek lengvesniu keliu, t.y. nekeitėme namo tūrio ir išmatavimų, tai ir darbo jiems buvo mažiau, dėl to ir galutinė suma mažesnė. O nekeitėme todėl, kad taip bus žymiai lengviau priduoti namą - kadangi namas dabar įtrauktas į registrą kaip nebaigta statyba, tai tereikės ją užbaigti, tačiau jeigu būtume keitę išmatavimus ar tūrį, tai jau nebūtų "užbaigimas", o praktiškai nauja statyba, todėl būtų buvę problemų. Tiesa, ir dabar yra įvairių biurokratinių niuansų, tačiau nesinori "lysti" į smulkmenas, todėl bent jau kol kas apie nekalbėsiu.
 
  Idomiausia aišku yra kaip atrodys namas, tai štai:


Kaip atrodė namas prieš metus galiu priminti:


Nuotraukos jau metų senumo, bet artimiausi įrašai bus iš 2015 vasaros, per kurią buvo jau šis tas nuveikta ateities labui (į įrašų datas nereikėtų kreipti dėmesio, kadangi visi įrašai vėluoja apie metus, bet geriau vėliau nei niekada).

8 komentarai:

  1. Nuotraukose atrodo namas didelis gargaras, o projekte daug mazesnis, siuolaikiskesnis ;) idomu kaip atrodys realybej.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žinokit tose senose nuotraukose ir mums atrodo namas kaip "didelis gargaras", tačiau realybėje jaučiasi kitaip. Galbūt rakursas foto ne toks paimtas :)

      Panaikinti
  2. Visad nemėgau trikampių langų, bet šitie stoge labai moderniai ir skoningai atrodo. Labai įdomu bus pamatyt nuotraukas jau sumontuotų.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Įdėjus daug darbo, gražus namukas gausis, tačiau didžiausia blogybė yra matyt tie didžiuliai rūsiai,nebent vyną ten laikysite :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, pusė rūsių problemos išspręsta, bus garažas ir katilinė. O kita pusė kol kas tiesiog patalpa didžiulė ir laisvė improvizacijai :)

      Panaikinti
    2. Tas rusys didziulis pliusas mano akimis, nebereikia ukinio pastato ar sandeliuku

      Panaikinti
  4. Šiaip įdomu, koks yra namo plotas(be rūsio)?

    AtsakytiPanaikinti